Boxspring Leasen

Toont alle 3 resultaten

Boxspring Leasen

Het niet meer weg te denken uit het dagelijkse beeld, het leasen van producten. Iedereen kent wel iemand die een auto, televisie of witgoed leaset. Wat vrij nieuw is binnen dit segment is de mogelijkheid tot het leasen van jouw perfecte nachtrust. Bij Bedden-lease.nl maken we het mogelijk om jouw droom boxspring te leasen.

Waarom een boxspring leasen?

Er zijn natuurlijk verschillende redenen om een boxspring te leasen en dit is voor iedereen verschillend. Ga je verhuizen en wil je op een goede boxspring slapen, maar zijn de kosten van de verhuizing toch iets hoger dan verwacht. Lease dan jouw ultieme nachtrust snel en gemakkelijk. Geld hoeft natuurlijk niet de reden te zijn voor het leasen van een boxspring. Het brengt ook een stukje gemak met zich mee. Geen onverwachte kosten van bijvoorbeeld een reparatie of een doorgezakt matras. Bij Bedden-lease.nl ga je voor zekerheid en ben je gedurende de leaseperiode verzekerd van heerlijke nachten.

Hoe werkt het leasen van een boxspring?

Het leasen is eigenlijk heel gemakkelijk. Je kiest de boxspring uit die het beste bij jou past, de gewenste maat en topmatras etc.. Vervolgens vul je jouw gegevens in en dien je de aanvraag in. Binnen 24 uur op werkdagen zullen wij contact met je opnemen om met jou te bespreken of je in aanmerking komt voor het leasen van de boxspring.

Het maandbedrag wordt afgesproken en bij goedkeuring en ondertekening van het contract, zal de leaseperiode van start gaan. Aan het eind van de vooraf afgesproken leaseperiode is de boxspring helemaal van jou. Een boxspring gaat gemiddeld tot wel 15-20 jaar mee.

Een boxspring lease – Maak nu gebruik van de afbetalingsfaciliteit in online winkels en financier een boxspring goedkoop.

Voldoende slaap is essentieel voor uw gezondheid en welzijn. Een comfortabel bed draagt aanzienlijk bij aan meer rust gedurende de nacht en is belangrijk voor de houding en de ontlasting van de rug. Te harde of te zachte matrassen kunnen leiden tot houdingsproblemen en rug- of nekpijn veroorzaken. Een boxspring is een speciaal type bed dat geen conventionele lattenbodem heeft. In plaats daarvan ligt een matras op een doosvormig frame. Afhankelijk van het type bed wordt een topper bovenop de matras gelegd om nog meer ligcomfort te bieden. Het dikke matras en de afzonderlijke lagen van het bed moeten de boxspring bijzonder comfortabel maken. Bovendien heeft het een relatief hoge hoogte, waardoor het veel gemakkelijker is om in en uit bed te stappen.

 

De boxspring is de laatste jaren erg populair geworden. Het comfortabele bed heeft echter zijn prijs en het is niet ongewoon dat boxsprings in de prijsklasse van drie tot vier cijfers vallen. Voor mensen met rugklachten of mensen van wie het oude bed de geest heeft gegeven, kan de aanschaf van een boxspring zeer dringend zijn. Het benodigde geld is niet altijd onmiddellijk beschikbaar. Een oplossing is de lening op afbetaling, waarbij het bed onmiddellijk wordt geleverd maar de betaling over meerdere maanden wordt gespreid. Dit resulteert in lagere maandelijkse lasten voor de klanten.