Veelgestelde vragen

Heb je vragen over het assortiment of wil je meer weten over onze service? De veelgestelde vragen hebben wij voor je op een rijtje gezet. Staat de vraag en het antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Wat houdt het leasen van een boxspring in?

Een boxspring kopen is een grote uitgave die niet iedereen in 1 keer kan of wil betalen. Het leasen van een boxspring geeft de mogelijkheid om voor een vast bedrag per maand te genieten van ultiem slaapcomfort. Zo geniet je pas echt van een onbezorgde nachtrust.

Wat zijn de voordelen van het leasen van een bed?

Het leasen van een boxspring brengt natuurlijk een aantal voordelen met zich mee. Om te beginnen ben je verzekerd dat je de nacht doorbrengt op een nieuw bed die aan jouw wensen voldoet. Ten tweede doe je dit tegen een vast laag maandbedrag. Het voordeel hieraan is dat je niet in een keer een grote uitgave hoeft te doen. Verder ben je verzekerd van uitgebreide service. Heeft het matras misschien kuilvorming na een jaar, dan hoef je je daar geen zorgen om te maken, want dan zorgt Bedden-Lease een nieuw matras. Tot slot kan je na de leaseperiode de boxspring tegen een gereduceerd tarief overnemen.

Hoe werkt het leasen van een boxspring?

Je begint bij het leukste onderdeel, het uitzoeken van jouw boxspring. Nadat je jouw boxspring hebt samengesteld dien je een aanvraag in waarna wij contact zullen opnemen.

Hierna zal je voor een vast bedrag per maand genieten van een heerlijke nachtrust zonder zorgen.

Welke voorwaarden zijn er bij het leasen van een boxspring?

Wanneer je gebruik wilt maken van onze producten zijn er drie voorwaarden waaraan je moet voldoen:

– Je bent in het bezit van een geldig Nederlands legitimatiebewijs.

– Je heeft een Nederlands bankrekeningnummer.

– Je staat niet onder bewind of curatele.

Hoe lang duurt een leaseperiode?

Om jou ervan te kunnen verzekeren dat je optimaal kunt genieten van je boxspring is er gekozen voor een leaseperiode van 5 jaar. In deze periode betaal je een vast maandtarief en hoef jij je geen zorgen te maken om overige kosten. Ideaal toch?!

Na deze 5 jaar begrijpen wij dat je het comfort van de boxspring gewend bent. Deze zal uiteraard nog een lange periode meekunnen, hierom kan je altijd de boxspring overnemen tegen een gereduceerd bedrag.

Is het contract tussentijds opzegbaar?

Wij zijn ervan overtuigd dat 5 jaar een perfecte periode is om te genieten van optimale service. Dit contract kanĀ niet tussentijds opgezegd worden.

Welke informatie hebben we nodig voor je aanvraag?

Om te beginnen hebben we je adresgegevens nodig, we moeten natuurlijk weten waar we je nieuwe bed moeten komen leveren. Daarnaast hebben we een aantal persoonlijke gegevens nodig zodat we een een contract kunnen opstellen.

Gedurende de gehele leaseperiode betaal je een vast bedrag per maand. Dit van tevoren afgesproken maandtarief wordt maandelijks via automatische incasso afgeschreven.

Wanneer start de leaseperiode?

De leaseperiode start na ondertekening van de overeenkomst.

Zit er garantie op de boxspring?

Tijdens de leaseperiode profiteer je van volledige garantie, mits normaal gebruik. Mocht de boxspring stuk gaan, erg vervelend uiteraard. Wij zullen dit oplossen door een reparatie uit te voeren of een nieuwe boxspring te leveren.

Wat moet ik doen bij schade?

Heb je enige schade aan de boxpring? Dit is erg vervelend! Laat dit ons zo snel mogelijk weten door contact op te nemen met [email protected]