Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

1. Wat zijn de voordelen van het leasen van een boxspring in vergelijking met het kopen ervan?

Het leasen van een boxspring kan verschillende voordelen bieden ten opzichte van het kopen ervan. Hier zijn enkele veelvoorkomende voordelen van het leasen van een boxspring:

Lagere kosten: Bij het leasen van een boxspring hoef je niet in één keer het volledige bedrag te betalen. In plaats daarvan betaal je maandelijkse leasebetalingen, waardoor de kosten beter spreidbaar zijn.

Gemak: Leasen biedt gemak, omdat je niet verantwoordelijk bent voor het doorverkopen of wegdoen van de boxspring aan het einde van de levensduur. Je kunt de boxspring gewoon teruggeven aan de leasemaatschappij en eventueel een nieuw leasecontract afsluiten of het bed overnemen voor een symbolisch bedrag van €1,-.

Het is belangrijk op te merken dat de voordelen kunnen variëren, afhankelijk van het specifieke leasecontract en de voorwaarden die door de leasemaatschappij worden aangeboden. Het is raadzaam om de details van het leasecontract zorgvuldig door te nemen voordat je een beslissing neemt.

2. Hoe lang duurt een boxspring-leasecontract normaal gesproken?

Bij bedden-lease.nl ga je een leasecontract aan voor een periode van 5 jaar waarin je maandelijks een vast bedrag betaalt. Je betaalt alleen het maandbedrag en er zijn geen extra kosten.

3. Is de boxspring na de leaseperiode van mij?

Na de leaseperiode van 5 jaar heb je 3 keuzes; 1. Stoppen, de lease wordt stopgezet en de boxspring wordt opgehaald. 2. Nieuwe lease, je sluit een nieuwe lease af voor een nieuw bed. 3. Overnemen, je kunt het huidige bed overnemen voor een symbolisch bedrag van €1,-.

4. Wat is de levertijd?

Op dit moment is de levertijd op onze boxsprings rond de 8-10 weken.