Over ons

Een goed bed is natuurlijk erg belangrijk om uitgeslapen aan de dag te beginnen. Online zijn er veel aanbieders van betaalbare bedden en boxsprings die niet het slaapcomfort bieden waarmee je een goede nachtrust zult ervaren. Via bedden-lease kan je voordelig een zeer goed bed aanschaffen zonder dat je in 1 keer een groot bedrag kwijt bent. Met een zeer laag maandelijks bedrag heb jij het slaapcomfort van een heel luxe bed.

Wat doen wij?

Bij Bedden-lease.nl staat de klant centraal! Bij ons vinden de klanten uit Nederland kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen. Onze prijzen zijn zo scherp omdat wij direct vanaf de fabrikant aan de consument leveren. Stijlvolle boxsprings in verschillende maten, allemaal bij Bedden-lease. Leasen is het nieuwe kopen, een heerlijke boxspring voor een vast bedrag per maand.

Bij Bedden-lease hebben we al jarenlange ervaring op de online beddenmarkt, waardoor we onze klanten altijd van goed advies kunnen voorzien. Dagelijks zijn we bezig met het verbeteren van ons assortiment en website om onze klanten steeds beter van dienst te kunnen zijn. Dit allemaal met een simpele filosofie: ‘Iedereen verdient een optimale nachtrust’. Een goede boxspring aanschaffen kan natuurlijk een flinke uitgave zijn en daarom hebben wij bij Bedden-lease hier iets op bedacht. Voor een vast bedrag per maand slaap je op een heerlijke nieuwe boxspring. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om deze ‘Hotelervaring’ te ervaren.

Zorg voor jezelf!

Een goede nachtrust is van essentieel belang. Dit begrijpen wij bij Bedden-lease maar al te goed. Ieder mens is uniek en heeft hierom ook zijn eigen slaapbehoeftes. Zo heeft de één bijvoorbeeld rugklachten en hierdoor behoefte aan een extra ondersteunend matras. Terwijl de ander het heerlijk vindt om lekker weg te zakken in de boxspring. Het is dus goed om op te letten wat voor boxspring je aanschaft en hier helpen wij je uiteraard graag bij.

Bedden online BV

KvK-nummer: 78181801

BTW-nummer: NL861293241B01

E-mail: [email protected]

Telefoonnummer: +31 6 45707383