Over ons

Een goed bed is natuurlijk erg belangrijk om uitgeslapen aan de dag te beginnen. Online zijn er veel aanbieders van betaalbare bedden en boxsprings die niet het slaapcomfort bieden waardoor u een goede nachtrust zult ervaren. Via bedden-lease.nl kunt u voordelig een zeer goed bed aanschaffen zonder dat u in 1 keer een groot bedrag kwijt bent. Met een zeer laag maandelijks bedrag heeft u een slaapcomfort van een heel luxe bed.

Wat doen wij?

Bedden-lease.nl een beddenwinkel als geen ander!

Bij Bedden-lease.nl staat de klant centraal! Bij ons vinden de klanten uit Nederland kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen. Onze prijzen zijn zo scherp omdat wij direct vanaf de fabrikant aan de consument leveren. Stijlvolle boxsprings in verschillende maten en kleuren, allemaal bij Bedden-lease.nl. Leasen is het nieuwe kopen, een heerlijke boxspring voor een vast bedrag per maand.

Bij Bedden-lease.nl hebben we al jaren lange ervaring op de online beddenmarkt, waardoor we onze klanten altijd van goed advies kunnen voorzien. Dagelijks zijn we bezig met het verbeteren van ons assortiment en website om onze klanten steeds beter van dienst te kunnen zijn. Dit allemaal met een simpele filosofie: ‘Iedereen verdient een optimale nachtrust’. Een goede boxspring aanschaffen kan natuurlijk een flinke uitgave zijn en daarom hebben wij bij Bedden-lease.nl hier iets op bedacht. Voor een vast bedrag per maand slaapt u op een heerlijke nieuwe boxspring. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om deze ‘Hotelervaring’ te ervaren.

Zorg voor uzelf!

Een goede nachtrust is van essentieel belang. Dit begrijpen wij bij Bedden-lease.nl maar al te goed. Ieder mens is uniek en heeft hierom ook zijn eigen slaapbehoeftes. Zo heeft de een bijvoorbeeld rugklachten en hierdoor behoefte aan een extra ondersteunend matras. Terwijl de ander het heerlijk vindt om lekker weg te zakken in de boxspring. Het is dus goed om op te letten wat voor boxspring u aanschaft en hier helpen wij u uiteraard graag bij.

Strak Limburgs design

Uiteraard is het belangrijkste dat een bed goed ligt en u goede steun biedt tijdens het dromen. Maar de uitstraling is ook niet onbelangrijk. Hier zijn we ons bij Bedden-lease.nl zeker bewust van. Een boxspring is toch vaak middelpunt van de slaapkamer en het is dus belangrijk dat deze er ook goed uitziet. Hierdoor bieden wij een selectie van de mooiste boxsprings met een Limburgs design. Uiteraard kunt u de kleur en formaat naar uw wens aanpassen zodat de boxspring uw hele kamer afmaakt. Bekijk hier het hele aanbod boxsprings!