Boxspring Ambassador

(4 klantbeoordelingen)

Vanaf 34.95 / maand

Wissen

Categorie:
Heeft u een vraag over dit product?Mail onze klantenservice

BOXSPRING AMBASSADOR, GA VOOR EN STAP HOGER!

Met de boxspring Ambassador breng je jouw nachtrust naar een hoger niveau. Het is een upgrade van de boxspring Classic en is daarmee de meest gekozen boxspring van 2022. De boxspring is voorzien van het Ambassador matras wat een van de luxere matrassen in de huidige markt is. Met jarenlange ervaring en de nieuwste technieken zijn we tot dit matras gekomen. We garanderen met dit matras een goede nachtrust voor iedereen. Bestel de boxspring Ambassador al vanaf €39,95,- per maand.

UIT WELKE ONDERDELEN BESTAAT DE BOXSPRING AMBASSADOR?

1. Het hoofdbord: Het hoofdbord geeft de uitstraling van de boxspring weer. Wij bieden 2 moderne en strakke hoofdborden aan waaruit jij diegene kunt kiezen die jij het mooiste vindt.
2. De boxen: Zoals de naam ‘boxspring’ al zegt, bestaat de classic voor de basis uit 2 onderboxen. Dit zijn 2 stevige boxen die veel voordeel met zich meebrengen. Allereerst geeft het natuurlijk een mooie uitstraling aan je bed en maakt deze de ‘eye-catcher’ van je slaapkamer. Hiernaast zorgt het ook voor een hogere instap wat fijn en in uit bed stappen verzorgt. Tot slot zorgt het ook voor extra ventilatie van je matras waardoor deze ook weer langer meegaat.
3. Het matras: Het laatste onderdeel, niet geheel onbelangrijk, het matras. De Boxspring Ambassador is voorzien van een stevig Ambassador voorzien van een pocketvering. Dit zorgt voor een goede vochtregulatie en goede ondersteuning van je lichaam. Het matras het een geïntegreerd topmatras wat inhoudt dat de toplaag in het matras verwerkt zit. Je kunt kiezen uit verschillende soorten toplagen, dus ga voor de laag die het beste bij jou past.

Box hoogte

18 cm

Box frame

Solide hout

Hoofdbord hoogte

100 cm

Hoofdbord breedte

Boxbreedte

Hoofdbord dikte

8 cm

Matras hoogte

Matras kern

Pocketvering

Matras tijk

Identiek aan de stof van de box

Type topper

Geïntegreerd aan het matras

Topper hoogte

Topper kern

Levertijd

8-10 weken

4 beoordelingen voor Boxspring Ambassador

 1. leasen

  Een hoofdbord met 8 vlakken gekozen, hij staat super in mijn slaapkamer. Raad ik iedereen aan!

 2. leasen

  Mijn boxspring is vorige week bezorgd, aardige bezorgers. Ik ben er erg blij mee

 3. leasen

  Een prachtig bed met een top matras

 4. leasen

  Heel fijn dat ik hier een bed kan leasen. Geen zorgen en heerlijk slapen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.