Boxspring ambassador prime
Boxspring ambassador prime
Boxspring ambassador prime
8 vlaks hoofdbord

Boxspring Ambassador Prime

Vanaf  39,95

Categorie:
Heeft u een vraag over dit product?Mail onze klantenservice

De boxspring Ambassador Prime is een luxe boxspring welke voorzien is van een zeer luxe topmatras. Daarnaast wordt de boxspring Ambassador geleverd met zwarte poten wat voor een super chique uitstraling zorgt.

Perfecte nachtrust

Een boxspring Ambassador Prime leasen is een geweldige manier om de perfecte nachtrust te krijgen. Het biedt superieur comfort, ondersteuning en stabiliteit dmv het ambassador prime matras, zodat u fris en klaar voor de dag wakker wordt.

Houdt meer geld over

De boxspring Ambassador Prime is er in verschillende maten en slaapcomforts, voor elke levensstijl en elk budget. Bovendien kunt u dankzij de lease-opties een prijs vinden die binnen uw budget past en de perfecte slaapopstelling krijgen zonder de bank te breken. En als er later iets gebeurt en u een nieuw model of maat nodig hebt, kunt u eenvoudig uw huurovereenkomst upgraden en ervoor zorgen dat u precies hebt wat u nodig hebt.

Lease vandaag nog uw boxspring

Kortom, het leasen van een luxe boxspring is een geweldige manier om zowel uw slaapkwaliteit als uw algehele gezondheid te verbeteren zonder dat het u veel geld kost. Dus waarom trakteert u zichzelf vandaag niet op rustgevende ontspanning?

Afmeting

140 x 200 cm, 160 x 200 cm, 180 x 200 cm, 180 x 210 cm

Hoofdbord

8 Vlakken, Vlak

Topmatras

Koudschuim, Traagschuim, Hybride schuim

Levertijd

8-10 weken

Duur van de lease

60 maanden

Hoofdbord hoogte

Vlak: 100 cm / 8 vlakken 120 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Boxspring Ambassador Prime” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *