Boxspring Ambassador-Prime

(1 klantbeoordeling)

Vanaf 39.95 / maand

Wissen

Categorie:
Heeft u een vraag over dit product?Mail onze klantenservice

Ga voor het topsegment met de Boxspring Ambassador-Prime!

Strakke uitstraling in combinatie met een ongekend comfort, dan hebben we het over de Boxspring Ambassador-Prime. We gebruiken ons bed ruim 1/3 van ons leven, hoe top is het dan dat je dit voor een vast bedrag per maand op een heerlijke boxspring kan doen. Het ambassador matras samen met de stevige onderboxen geven je een nachtrust als nooit tevoren.

Uit welke onderdelen bestaat de Boxspring Ambassador-Prime?

1. Het hoofdbord: Waar kijk je als eerste naar bij een bed? Uiteraard het hoofdbord. Dit is de ‘eye cathcer’ in de slaapkamer. We hebben 2 mooie opties: Een vlak hoofdbord of een 8-vlaks hoofdbord (erg populair).

2. De boxen: De boxen vormen de basis van het bed en daarom noemen we het ook een Boxspring. Voor het gemak van een hogere instap en een luxe uitstraling zijn de boxen voorzien van een sierlijst.

3. Het matras: De Boxspring Ambassador-Prime is voorzien van het ‘Ambassador’ matras. Dit is het beste van het beste op de huidige matrassenmarkt. Het matras is meegestoffeerd in de kleur van de boxspring en is voorzien van een pocketvering systeem. Dit geeft optimale ondersteuning aan je gewrichten waardoor je nooit meer last van je lichaam zult hebben. Het matras is voorzien van een zogeheten ‘infinity’ topmatras. Dit is een topmatras waarbij het schuim los zit van het matras, maar niet geheel los zit. Hierdoor zal het topmatras niet schuiven. Voor de keuze van het topmatras zijn er 3 opties: Koudschuim, traagschuim of Hybrid schuim (meest gekozen). Kies het topmatras die het beste bij jou past.

Box hoogte

28 cm zonder poten

Box frame

Solide hout

Hoofbord hoogte

100 cm

Hoofdbord breedte

Boxbreedte

Hoofdbord dikte

8 cm

Matras hoogte

Matras kern

Pocketvering

Matras tijk

Identiek aan de stof van de box

Type topper

Vast aan het matras

Topper hoogte

Topper kern

Levertijd

8-10 weken

1 beoordeling voor Boxspring Ambassador-Prime

  1. leasen

    Prachtig beb met een gevlakt hoofdeinde. Ligt heerlijk

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.