Hoe het werkt

Hoe het werkt leasen van een boxspring?

1. Het samenstellen van jouw boxspring.

Op onze website hebben we verschillende boxsprings staan die je kunt bestellen. Je kunt de boxspring samenstellen zoals jij dat wil. Er is een keuze voor hoofdbord, afmeting en topmatras.
Nadat je jouw bed hebt samengesteld, kun je deze afrekenen. Je betaalt bij het bestellen de eerste termijn en hiermee geef je ons ook toestemming om maandelijks het leasebedrag van jouw rekening af te schrijven.

2. De controle

Er wordt bij Bedden-lease geen officiƫle credit check gedaan en er is ook geen BKR-registratie. Na elke bestelling word je wel gebeld om de order door te nemen en daarna zal de bestelling doorgezet worden en de boxspring besteld zoals jij hem wil.

3. De levering

Op onze boxsprings zit ongeveer een levertijd van 8-10 weken. Zodra het bed bij ons binnen is, zal er een datum gepland worden voor de levering van je bed. Dit wordt telefonisch met je gecommuniceerd en op de dag van levering wordt er altijd een half uur van tevoren nog door onze chauffeurs gebeld. De levering is altijd inclusief montage, zodat je volledig ontzorgt wordt.

We kunnen je huidige bed helaas niet mee retour nemen dus je zult ervoor moeten zorgen dat de ruimte waar het bed dient te komen vrij moet zijn.

4. De betaling

Zoals eerder vermeld dient de betaling van de eerste termijn gelijk bij bestelling gedaan te worden, vanaf dat moment gaat de lease in. Maandelijks wordt het leasebedrag automatisch van je bankrekening afgeschreven. Dit zal gebeuren op dezelfde dag van de maand waarop je besteld hebt. Bijvoorbeeld: Je plaatst een bestelling op 4 juli, dan wordt maandelijks telkens rond de 4e het leasebedrag afgeschreven.

 

Nog niet alles duidelijk? Bekijk dan de pagina met de meest gestelde vragen.