Hoe het werkt

Hoe werkt het leasen van een boxspring?

Stap 1: Uitkiezen

Het leasen van een boxspring is eigenlijk heel simpel. Het begint natuurlijk bij de leukste stap, het uitzoeken van uw boxspring. Stel uw boxspring samen aan de hand van uw voorkeuren, welke afmeting en welke kleur.

Stap 2: Afrekenen

De tweede stap is de betaling, via de website kunt u een aanvraag doen voor het leasen van de boxspring. Hierna wordt u doorgestuurd naar onze leasepartner Elbuco, zij zullen uw aanvraag beoordelen en laten weten of uw aanvraag wordt goedgekeurd of afgekeurd.

Stap 3: Goedgekeurd?

Wanneer uw aanvraag is goedgekeurd zal uw boxspring worden geleverd. Zo slaapt u binnen 4-6 weken op een gloednieuwe boxspring van Bedden-lease.nl.

Wat zijn de voordelen van het leasen van een bed?

Het leasen van een boxspring brengt natuurlijk een aantal voordelen met zich mee. Om te beginnen bent u verzekerd dat u de nacht doorbrengt op een nieuw bed die aan uw wensen voldoet. Ten tweede doet u dit tegen een vast laag maandbedrag. Het voordeel hieraan is dat u niet in een keer een grote uitgave hoeft te doen. Het aanschaffen van een nieuwe boxspring kan natuurlijke een aardige uitgave zijn. Dit terwijl een goede nachtrust uiteraard van groot belang is en de gezondheid bevordert. Tot slot kunt u na het leasecontract de boxspring tegen een gereduceerd tarief overnemen.

Welke voorwaarden zijn er bij het leasen van een boxspring?

Wanneer u gebruik wilt maken van de boxspring lease zijn er eigenlijk 3 voorwaarden waaraan u moet voldoen:

  • U bent in het bezit van een geldig Nederlands legitimatiebewijs.
  • U heeft een Nederlands bankrekeningnummer.
  • U staat niet onder bewind of curatele.

Hoe lang duurt de leaseperiode?

Om u ervan te kunnen verzekeren dat u optimaal kunt genieten van uw boxspring is er gekozen voor een leaseperiode van 5 jaar. In deze periode betaald u een vast maandtarief en hoeft u zich geen zorgen te maken om overige kosten.

Na deze 5 jaar begrijpen wij dat u heerlijk gewend bent aan uw boxspring. Deze zal uiteraard nog een lange periode meekunnen, hierom kunt u altijd de boxspring overnemen tegen een gereduceerd bedrag.

Uit welke onderdelen bestaat jouw nieuwe boxspring?

  • 1. De box

Zoals de naam al zegt ‘Boxspring’ is de basis van uw bed een box. Deze box bevorderd het slaapcomfort en is mee gestoffeerd in uw gekozen kleur. De boxspring onderscheid zich van een normaal bed door deze box.

  • 2. Het matras

Ook niet onbelangrijk is natuurlijk het matras, voor een optimale nachtrust is een goed matras van groot belang. Het moet genoeg versteviging bieden om uw lichaam te ondersteunen en natuurlijk moet deze zeker comfortabel zijn.

  • 3. Het topmatras

Om nog extra comfort aan uw boxspring toe te voegen is er een topmatras bijgevoegd. Dit ligt niet alleen extra lekker, maar het maakt het bed opmaken ook een stuk gemakkelijker.

  • 4. Het hoofdbord

Om een stukje design aan uw boxspring toe te voegen zit er een hoofdbord aan het bed gemonteerd. Dit zorgt ervoor dat het bed er niet alleen mooier uitziet, het heeft ook praktische voordelen. Zo kunt u er ook lekker tegenaan zitten wanneer u bijvoorbeeld een boek leest of een film kijkt.